Melany D'Fonseca | Looking for love
740
single,single-post,postid-740,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Looking for love

Normaal gesproken word ik een beetje huiverig als ik gevraagd wordt voor een videoclip. Vaak willen ze namelijk dat je (half)naakt voor de camera twerked ofzo. Toen Lloyd de Meza mij vroeg voor zijn nieuwe videoclip “Looking for Love” was mijn eerste vraag dan ook ‘wat moet ik precies doen?’
Waarop hij antwoordde maak je niet druk..Het verhaal is als volgt; “Een jongen is helemaal gek op jou. Hij zoekt en volgt je door middel van de selfies die jij post via snapchat. We maken opnames in een hotel, op de Amsterdamse grachten, in een parkje, terwijl je aan het winkelen bent en ondertussen maak je allemaal selfies. Oooh eigenlijk gewoon mijzelf zijn dus? (Wat het shoppen en de selfies betreft dan) Ja hoor leuk, I’m in!” 

Zaterdagochtend 8 uur verzamelen we halfslaperig bij Art’otel in Amsterdam. Althans 8 uur was de bedoeling, maar ik kom als eerst aan om 8.15. De rest van de crew kan geen parkeerplek vinden, maar daar heb ik met mijn scooter geen last van. Nooit geweten dat dit zo een mooi hotel is. Na een kleine rondleiding beginnen we direct met mijn haar & make-up. Anderhalf uur later beginnen we met de filmopnames voor en in het hotel. Ik loop vlak bij het centraal station terwijl ik ondertussen een hele hoop selfies maak en gefilmd wordt. Het is zaterdagmiddag en dus ontzettend druk in de stad. Veel voorbijgangers blijven kijken en willen ook in beeld komen waardoor de opnames vaak opnieuw moeten. Als de opnames erop staan kunnen we beginnen met filmen in het hotel zelf. Daar staat er een drankje van ‘Ohumm’ voor mij klaar waardoor ik zo maar om 12.30 aan de alcohol zit voor de volgende scene. Het is een heerlijk zoet drankje en de blauwe is mijn favoriet. In de lobby, gang en toilet waar ik een hartje op de spiegel achterlaat (niet letten op mijn tekenkunsten :p) maken we opnames en dan mag ik met pauze. Mijn gedeelte voor deze locaties zit erop. Mijn tegenspeler Filip Krasuki is aan de beurt en ik ga even opwarmen en genieten van een dosis cafeïne.

Dan vertrekken we met z’n alle richting het Leidseplein waar gefilmd wordt dat ik over de grachten loop en selfies maak tot ik uiteindelijk bij een jassenwinkel ‘Frocella’ binnenloop.  Inmiddels is het al 17 uur en we moeten nog veel opnames maken. We vertrekken richting het Vondelpark om ‘mijn’ huis voor die dag (helaas alleen die dag..) te zoeken. Daarmee gaat de videoclip beginnen. Wanneer het er bijna op zit begint het keihard te regenen en we kunnen nergens schuilen. Met de scooter gaan we op zoek naar een schuilplekje, maar het blijft regenen. Mijn haar en kleren zijn drijfnat en mijn make-up is helemaal uitgelopen. Je zou niet geloven dat ik daarvoor in een videoclip gespeeld heb. Ik neem een warme douche, kruip onder de dekens en zet Netflix aan.

Één maand later is de releaseparty in het mooie Art’otel. Hiervoor heb ik natuurlijk wat vriendinnen opgetrommeld en aangezien het om de releaseparty gaat willen we er op ons best uitzien. We staan uren voor de spiegel; Je weet wel hoe dat gaat met meiden. Uiteindelijk vertrek ik samen met Jessica alvast zodat we de clip niet missen. Zelf heb ik het eindresultaat ook nog niet gezien en ik ben ontzettend nieuwsgierig. Voordat de clip wordt afgespeeld roept Lloyd ons het podium op. Oh no! Ik probeer me nog snel te verstoppen, maar helaas ik moet toch echt het podium op.. Als de clip wordt afgespeeld gaat iedereen uit zijn dak en krijgen we gelukkig veel positieve reacties. Daarna zingt hij live de rest van zijn album ‘Billionaires Mind’. WOW ik ben echt flabbergasted; Dit album is zo goed en ga ik zeker weten helemaal grijs draaien in m’n auto. Ik weet zeker dat je het helemaal gaat maken in LA!
Ik ben ontzettend trots en het harde werken is het meer dan waard geweest. De clip is inmiddels al 47.505 keer bekeken! Mocht je de clip nog niet gezien hebben of wil je ’t heerlijke deuntje nog een keer horen bekijk de video dan via deze link :)!

De afterparty vindt plaats in Bitterzoet en ons ‘ontbijt’ in de MCdonalds. Als ik thuis ben om 6 uur ’s ochtends val ik direct in slaap en wordt om 12 uur ’s middags wakker doordat de bel gaat. Geovanni en ik kunnen allebei niet meer slapen en besluiten een nieuwe lunchspot bij ons in de buurt uit te proberen; Staring @ Jacobs. Ik bestel de famous Chicken ‘Nd Waffles en Geo de All Around. We doen lekker gek en bestellen prosecco! Na staring @ Jacobs slaan we wat inkopen in bij de Zara om vervolgens nog naar de film Deepwater Horizon (aanrader, maar neem wel zakdoekjes mee) te gaan. Dan is het tijd voor de mooiste afsluiter van dit topweekend; ons lieve mannetje ophalen bij mijn ouders in Hoofddorp.

IMG_1346

P.s: Laten jullie me weten wat jullie van de clip vinden?

Liefs Mel -X-

Geen reactie's

Geef een reactie