Melany D'Fonseca | Lash in the city
675
single,single-post,postid-675,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lash in the city

Regelmatig vragen mensen aan mij wie mijn wenkbrauwen doet en hoe ik ze zo mooi kan bijtekenen. Met trots vertel ik dan dat mijn zusje mijn wenkbrauwen doet en dat ze mij heeft geleerd hoe ik ze mooi kan bijtekenen. Door mijn zusje ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends op beauty en modegebied en kan ik mezelf inmiddels aardig opmaken. Ontzettend handig zo een zusje die je alle tips & trucs kan leren!

Al sinds jongs af aan hielden we ervan om stiekem te spelen met mijn moeders make up, kleding en schoenen. Vanaf dat we 14 waren en uitgingen (sorry mam!) maakte mijn zusje alle vriendinnen op en voorzag iedereen van de mooiste wenkbrauwen en haren. Aan zichzelf kwam ze vaak eigenlijk niet eens meer toe. Haren föhnen, makeupje aanbrengen, fashionadvies.. Ze is echt van alle markten thuis. Na haar vaste baan ging ze door naar de huizen van haar klanten waar ze op locatie tot diep in de nacht wimpertjes plaatste. Ik ben ontzettend trots op mijn zusje, want vandaag de dag voert ze haar passie en droom uit. Sinds 2 jaar heeft ze een eigen salon in Almere genaamd Lash in the City; Voor de mooiste wenkbrauwen, gekrulde wimpers, wimperextensions en permanente make-up kan je bij haar terecht en dat doe ik natuurlijk maar al te graag! Bij Kim weet ik zeker dat ze de tijd ervoor neemt, perfectionistisch te werk gaat en dat ik met het mooiste resultaat naar huis ga. Ook is ze helemaal op mij ingespeeld. Als ik aankom in de salon staat er een lekker muziekje op, een dekentje staat klaar (omdat ik zo een koukleum ben) en de icepacks staan klaar om mijn wenkbrauwen te koelen voor het epileren zodat ik minder gil. Oke nou dat laatste nog net niet..

Toen ik een tijdje terug bij Kim op bezoek was met Damian staarde ze me net even te lang aan. Dan weet ik alweer hoever het is! Tijd om weer langs te gaan bij de salon, want inmiddels is het alweer 3 maanden geleden. Door alle drukte was ik er dit keer niet eerder aan toegekomen, maar gelukkig spreken we gelijk een datum af.

Als ik aankom in de salon mag ik direct liggen op de behandelstoel. We kletsen over van alles en nog wat terwijl ze ondertussen bezig is met mijn wenkbrauwen die nodig gedaan moesten worden. Nog steeds gil ik bij elk haartje dat ze eruit trekt.. Als ik vertel dat ik de laatste tijd wegens tijdgebrek steeds vaker het huis uit ren zonder mascara weet m’n zusje daar wel wat op; LVL oftewel Lash Volume Lifting. 45 min lang strijkt ze mijn wimpers omhoog tegen een siliconen padje en brengt bepaalde producten aan. Jeetje wat een verschil; Mijn wimpers lijken donkerder, voller en zijn mooi gekruld. Die mascara ‘sochtends is nu echt niet meer nodig, want de komende weken ben ik voorzien van mooie gekrulde wimpers.

 

Vaak plannen we het zo in dat we erna nog gezellig samen kunnen lunchen. Zo laat ik me dit keer verleiden tot een donerbox met Turkse rijst (zo ongelofelijk lekker Turkse rijst!) Hopelijk leest mijn personal trainer dit keer niet mee;)! Hij heeft namelijk een voedingsschema voor mij gemaakt en daar komt (helaas) geen Donerbox in voor. De donerbox smaakt heerlijk, maar misschien smaakt alles wel lekker nu ik alleen maar wortelen en komkommers eet met het oog op onze vakantie naar Curaçao.
Weer helemaal bijgesnoeid, met m’n wimpers in de krul en een volle buik vertrek ik weer richting Amsterdam. Het was weer een heerlijke dag met mijn zusje!

Speciaal voor jullie heb ik geregeld dat jullie 10% korting kunnen krijgen op een LVL, wimper of wenkbrauw behandeling. Een afspraak maken kan via lashinthecity@gmail.com

2 Reactie's
 • Kimberley
  Geplaatst op 10:45h, 24 oktober Beantwoorden

  Lief! Hou van jou

  • melany
   Geplaatst op 21:37h, 30 oktober Beantwoorden

   Hou ook superveel van jou! Kussss

Geef een reactie