Melany D'Fonseca | Zo moeder zo zoon
485
single,single-post,postid-485,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Zo moeder zo zoon

Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag een modellenopdracht doen. Dat leek me zo bijzonder en leuk om later terug te zien. Toen ik geboekt werd door Prénatal was ik dan ook ontzettend blij! Mijn buikje was toen nog niet zo groot, dus het was wel een kunst om dat goed op de foto te krijgen. Heerlijk om een keer je buik uit te moeten zetten in plaats van in te houden;). Vertrouwd zette ik mijn handen op mijn buik, maar dat was nou juist niet de bedoeling van deze fotoshoot.. Even wist ik geen houding, want waar laat ik die handen dan? Uiteindelijk lukte het en hebben we ondanks mijn bescheiden buikje mooie foto’s gemaakt die op de website, in de folder en in de winkels gepubliceerd zijn.

Toen Damian geboren was werden wij al gauw gevraagd om als gezin model te staan voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Damian was toen pas 2 maanden oud en ik moest er goed over nadenken of ik hem daar niet te klein voor vond. Na wat overleg met Geo besloten we dat we graag wilde meewerken aan de commercial, omdat we het een mooi initiatief vonden. Dit was Damian zijn eerste echte ervaring als model, maar niet zijn laatste.. Prenatal  wilde hem een paar maandjes later graag boeken als model voor de nieuwe collectie van Sweet Petit. Een lijn van Prénatal met hele fijne zachte stoffen, pastel kleuren en leuke patronen. I LOVE IT!! (en al helemaal met Damian erin natuurlijk) Damian heeft zich voorbeeldig gedragen tijdens de shoot, alsof hij het vaker gedaan heeft. Als een echt model gaf hij verschillende blikken in de camera zoals lachen, stoer etc. Ook keek hij af en toe weg van de camera of even dromerig naar buiten. Deze afwisseling was perfect voor de shoot. Als de camera even stopte begon hij zelfs te huilen en zodra de shoot weer verder ging was hij vrolijk en begon te lachen. Ook bij Prenatal hadden ze dit nog niet meegemaakt haha. Ontzettend trots keek ik naar Damian en maakte af en toe stiekem een behind the scenes foto. Vlak na deze shoot werd ik teruggebeld door Prénatal dat Damian tot hun top 3 modellen hoorde en dat ze hem graag weer wilde boeken als model. Dat vond ik natuurlijk hartstikke leuk om te horen. Damian had zichtbaar genoten bij de vorige fotoshoot dus vandaar dat ik ook met deze shoot instemde. Weer gingen we met zijn tweetjes naar Amersfoort (papa moest helaas beide keren werken) en Damian deed het weer supergoed! Dit keer gingen we o.a. badcapes shooten en ook ging hij samen met nog een ander meisje op de foto. Zo ontzettend lief was dat samen!

Tijdens mijn fotoshoots voor Uwantisell mocht ik Damian meenemen. Ontzettend fijn, want het liefst had en heb ik hem elke seconde bij me. Hij was nog zo klein.. Dit was namelijk vooral in de eerste maanden na zijn geboorte. Hij sliep veel tijdens de shoots en werd eigenlijk alleen wakker om te eten. Tussendoor hebben we weleens professionele foto’s geschoten van Damian en mij. Een leuke bijkomstigheid! Nog steeds mag ik Damian meenemen, maar dat heb ik nu zelf liever niet meer. Hij wil spelen en van alles ontdekken en tijdens een shoot is dat niet zo handig. Op die manier kan ik de kwaliteit die ik wil leveren niet meer waarborgen.

Ook maak ik zelf natuurlijk veel foto’s van Damian. Zodra ik mijn Iphone op hem richt zet hij een lach op en knijpt hij zijn ogen een beetje waardoor ik in de lach schiet. Mijn telefoon staat vol met leuke kiekjes van Damian (zoals bijna elke ouder volgens mij). Al tijdens de zwangerschap werd er vaak gezegd dat Damian vast een modelletje zou worden net als zijn mama. Voor zo een jonkie heeft  Damian al aardig wat modellenervaring opgedaan. Ik ben benieuwd of hij het later nog steeds even leuk vindt of juist helemaal niet. Welke richting hij later ook op wilt ik zal hem altijd supporten!

Zou jouw kindje geboekt mogen worden voor een fotoshoot?

300x250px_affiliate_aug

Klik om de nieuwste mode van Prénatal te zien!

Lente-Zomer Kids 300x250

Leuke baby, kinder en positiemode van verschillende merken!

Geen reactie's

Geef een reactie